Zorgproducten

Bij het leveren en ontwikkelen van onze zorgproducten staat innovatie in de zorg altijd voorop.

Deze innovatie uit zich in de manier waarop wij onze zorgproducten leveren: met maatwerk, flexibiliteit en goed geschoold en gekwalificeerd personeel, die wij intern na-  en bijscholen. Ook uit deze innovatie zich door onze grote verscheidenheid: wij leveren niet alleen medische zorg, maar maken ons ook sterk voor het veranderen en verbeteren van zorgprocessen.

Instellingen of organisaties die hun zorgprocessen willen moderniseren, nieuwe zorgproducten willen ontwikkelen of vragen hebben over onze zorgproducten in het algemeen nodigen wij dan ook uit om contact met ons op te nemen. Wellicht is er een interessante samenwerking mogelijk.

Zorgverleners die interesse hebben om ons te ondersteunen in onze doelstelling kunnen meer informatie vinden onder zorgverleners en contact met ons opnemen via het contactformulier.

Tevens bieden wij aan studenten geneeskunde en studenten van andere studies verschillende stagemogelijkheden. Lees hier meer over deze stages.

Hans Huisman, huisarts

"Na mijn pensioen ben ik als waarnemer gaan werken. Op een nascholing kwam ik Hans Blankestijn tegen. Hij bleek de baas van FMMU te zijn en vond mij een geschikte waarnemer. Ik ben het gaan doen en heb er geen seconde spijt van gehad. Psychiatrie is een beetje mijn hobby, dus binnen de P.I. kom ik ruim aan mijn trekken. Maar ook de somatiek is vaak indrukwekkend. Mensen die te verward of te verslaafd zijn om zich aan bepaalde regimes te houden, op straat leven, etc. : het levert indrukwekkende pathologie op. Door ontregeling, maar ook doordat symptomen onder intoxicaties niet gevoeld worden. Soms zitten gedetineerden in uitzichtloze situaties: psychopathologie, verslaving en een ingestorte sociale structuur. Het lukt me nu om in het hier en nu te blijven denken. Ik heb respect gekregen voor mensen die in de PI’s werken en ik heb er heel veel geleerd. Ik hoop het nog lang te kunnen blijven doen."

Hans Huisman