Routebeschrijving

 

FMMU en medTzorg zijn gevestigd in één van de vier hoekpanden aan het stadion Galgenwaard te Utrecht, nl. Galgenwaard West

 

Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS (centrumzijde)

Stadsbus 12 richting Uithof UMC AZU en lijn 41 richting Wijk bij Duurstede stoppen bij de halte Stadion Galgenwaard.

Vanaf de halte loopt u links om het stadion heen, in de richting van de lichte, hoge kantoorflat van Conclusion en het BP-station.

Links van u ziet u achtereenvolgens Basic Fit, Golfplaza, Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting  en dan de ingang van het kantoorgebouw van FMMU en medTzorg: Galgenwaard West. Wij zitten boven Ans de Wijn.  In de hal kunt u zich aanmelden.

Auto, alle richtingen

U kunt parkeren in Q-park Galgenwaard, waarvan de ingang zich bevindt onder de hoge kantoorflat van Conclusion.

Onderstaande routebeschrijving brengt u rechtstreeks naar deze Q-Park. U bevindt zich dan al aan de juiste kant van het stadion. Vanuit de Q-park loopt u via de voetgangersuitgang Stadion naar ons pand.

FMMU en medTzorg  bereikt u via ingang Galgenwaard West, te vinden tussen Basic Fit en Fit Professionals. Wij zitten boven Ans de Wijn. In de hal kunt u zich aanmelden. Wij verzorgen een uitrijkaart.

Vanuit richting Amsterdam:

Volg de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Volg nu de borden A12 richting Arnhem. Neem afslag 18 Hoograven richting Houten. Neem op de rotonde de derde afslag richting ri. Hoograven/Lunetten. U rijdt nu op de Waterlinieweg. Neem op de Waterlinieweg afrit Stadion Galgenwaard.

A) Direct onder aan de afrit, ter hoogte van het pompstation, neemt u een scherpe bocht naar rechts.

U staat nu recht voor de ingang van de parkeergarage Q-Park. Kies de ingang “Kantoren”.

Vanuit richting Rotterdam:

Volg de A20 richting Gouda/Utrecht. Vervolgens neemt u de A12 richting Arnhem. Neem afslag 18 Hoograven richting Houten. Neem op de rotonde de derde afslag richting Hoograven/Lunetten. U rijdt nu op de Waterlinieweg. Neem op de Waterlinieweg afrit Stadion Galgenwaard. Zie verder onder A).

Vanuit richting Hilversum:

Neem vanaf de snelweg A27 de afslag Rijnsweerd en voeg in op de A28. Bij de stoplichten gaat u linksaf de Waterlinieweg op. Neem de afslag Stadion/Galgenwaard.

B) Onder aan de afrit gaat u linksaf en onder het viaduct direct rechtsaf. U rijdt vlak voor het pompstation langs op de Q-Park af. Kies ingang “Kantoren”.

Vanuit richting Amersfoort:

Neem de A28 richting Utrecht. Sla aan het eind van de A28 linksaf de Waterlinieweg op. Neem de afslag Stadion/Galgenwaard. Zie verder onder B).

Vanuit de richting Breda:

Volg de A27 tot knooppunt Lunetten. Neem de afslag naar de A12 Centrum/Jaarbeurs. Vervolgens neemt u  afrit 18 richting Lunetten/Houten. Neem op de rotonde de 1e afslag richting ri. Hoograven/Lunetten. U rijdt nu op de Waterlinieweg. Neem op de Waterlinieweg afrit Stadion Galgenwaard. Zie verder onder A).

Nb. via de tom tom komt u bij de hoofdingang uit, dus a.u.b. deze routebeschrijving volgen!

pornoplanet.orggayshow.uk